21
ноябрь
2018
Акт брокераж
Ыстық тамақты тексерудің АКТ- сі
Күні: 4.10.2018 жыл
Қатысқандар:
Брокераж комиссиясының мүшелері
1. Сеитова Л.Т. – директордың орынбасары
2. Манатбек А. Қ. – директордың әкімшілік шаруашылық бөлім орынбасары;
3. Ерденбаева Н. А. - әлеуметтік педагог
4. Ахметова Г.Т. – мектеп мед бикесі
Мақсаты: Тамақ өнімдеріне күнделікті брокераж жасау, сапасыз
дайындалған өнімдер мен тамақты анықтау.
Ыстық тамақты тексерудің барысында анықталғандар:
Меню по питанию:
1. Тауық еті қосылғанбұршақ көжесі 250/35 гр
2. Орамжапырақ салаты 30 гр
3. С витамині қосылған кампот кептірілген 200 гр
4. Нан 35
Тексергенде бақылау тағамы бар. Барлық тағамдардың сапалық құрамы талапқа сай. Дайындалған тамақ сапасы санитарлық - эпидимиалогиялық талаптарға сай әзірленген. Тамақтың мөлшері талапқа сай. Асхана тазалығы өте таза. Оқушылардың тамақ ішуін қадағалайтын арнайы кезекшілік ұйымдастырылған. Сапасыз дайындалған өнімдер мен тамақтар анықталған жоқ.
Брокераж комиссиясының мүшелері:
1_____________ Сеитова Л.Т.
2 _____________Манатбек А. Қ.
3 _____________ Ахметова Г. Т.
4 ________________ Ерденбаева Н.А.
Ыстық тамақты тексерудің АКТ- сі
Күні: 22.10.2018 жыл
Қатысқандар:
Брокераж комиссиясының мүшелері
1. Сеитова Л.Т. – директордың орынбасары
2. Манатбек А. Қ. – директордың әкімшілік шаруашылық бөлім орынбасары;
3. Ерденбаева Н. А. - әлеуметтік педагог
4. Ахметова Г.Т. – мектеп мед бикесі
Мақсаты: Тамақ өнімдеріне күнделікті брокераж жасау, сапасыз
дайындалған өнімдер мен тамақты анықтау.
Ыстық тамақты тексерудің барысында анықталғандар:
Меню по питанию:
1. Бидайдың ботқасы сүтпен маймен 205 гр
2. Ірімшік 15 гр
3. С витамині қосылған сүтпен какао 200 гр
4. Нан маймен 35/10 гр
Тексергенде бақылау тағамы бар. Барлық тағамдардың сапалық құрамы талапқа сай. Дайындалған тамақ сапасы санитарлық - эпидимиалогиялық талаптарға сай әзірленген. Тамақтың мөлшері талапқа сай. Асхана тазалығы өте таза. Оқушылардың тамақ ішуін қадағалайтын арнайы кезекшілік ұйымдастырылған. Сапасыз дайындалған өнімдер мен тамақтар анықталған жоқ.
Брокераж комиссиясының мүшелері:
1_____________ Сеитова Л.Т.
2 _____________Манатбек А. Қ.
3 _____________ Ахметова Г. Т.
4 ________________ Ерденбаева Н.А.
Күні: 4.10.2018 жыл
Қатысқандар:
Брокераж комиссиясының мүшелері
1. Сеитова Л.Т. – директордың орынбасары
2. Манатбек А. Қ. – директордың әкімшілік шаруашылық бөлім орынбасары;
3. Ерденбаева Н. А. - әлеуметтік педагог
4. Ахметова Г.Т. – мектеп мед бикесі
Мақсаты: Тамақ өнімдеріне күнделікті брокераж жасау, сапасыз
дайындалған өнімдер мен тамақты анықтау.
Ыстық тамақты тексерудің барысында анықталғандар:
Меню по питанию:
1. Тауық еті қосылғанбұршақ көжесі 250/35 гр
2. Орамжапырақ салаты 30 гр
3. С витамині қосылған кампот кептірілген 200 гр
4. Нан 35
Тексергенде бақылау тағамы бар. Барлық тағамдардың сапалық құрамы талапқа сай. Дайындалған тамақ сапасы санитарлық - эпидимиалогиялық талаптарға сай әзірленген. Тамақтың мөлшері талапқа сай. Асхана тазалығы өте таза. Оқушылардың тамақ ішуін қадағалайтын арнайы кезекшілік ұйымдастырылған. Сапасыз дайындалған өнімдер мен тамақтар анықталған жоқ.
Брокераж комиссиясының мүшелері:
1_____________ Сеитова Л.Т.
2 _____________Манатбек А. Қ.
3 _____________ Ахметова Г. Т.
4 ________________ Ерденбаева Н.А.
Ыстық тамақты тексерудің АКТ- сі
Күні: 22.10.2018 жыл
Қатысқандар:
Брокераж комиссиясының мүшелері
1. Сеитова Л.Т. – директордың орынбасары
2. Манатбек А. Қ. – директордың әкімшілік шаруашылық бөлім орынбасары;
3. Ерденбаева Н. А. - әлеуметтік педагог
4. Ахметова Г.Т. – мектеп мед бикесі
Мақсаты: Тамақ өнімдеріне күнделікті брокераж жасау, сапасыз
дайындалған өнімдер мен тамақты анықтау.
Ыстық тамақты тексерудің барысында анықталғандар:
Меню по питанию:
1. Бидайдың ботқасы сүтпен маймен 205 гр
2. Ірімшік 15 гр
3. С витамині қосылған сүтпен какао 200 гр
4. Нан маймен 35/10 гр
Тексергенде бақылау тағамы бар. Барлық тағамдардың сапалық құрамы талапқа сай. Дайындалған тамақ сапасы санитарлық - эпидимиалогиялық талаптарға сай әзірленген. Тамақтың мөлшері талапқа сай. Асхана тазалығы өте таза. Оқушылардың тамақ ішуін қадағалайтын арнайы кезекшілік ұйымдастырылған. Сапасыз дайындалған өнімдер мен тамақтар анықталған жоқ.
Брокераж комиссиясының мүшелері:
1_____________ Сеитова Л.Т.
2 _____________Манатбек А. Қ.
3 _____________ Ахметова Г. Т.
4 ________________ Ерденбаева Н.А.