№ 13 орта мектеп бойынша тамақтандырудың сапасына жүргізілген
Мақсаты: Тамақ өнімдерінің сапасын, тағамдарды дайындау технологиясын, өнімдердің және дайын тағамдардың сақтау мерзімдерін, мектеп асханасының талапқа сай жұмыс жүргізуін бақылау. Мектеп директорының 2018 жылдың 3 сентябрь айының бұйрығы негізінде 2018 жылдың 19 октябрь күні мектептегі тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиясы мектеп асханасының жұмысына тексеру жүргізді. № 13 орта мектепте оқушылардың ыстық тамақпен қамтылуы, мектепте жалпы контингент 1546 оқушы оның